The Beggars’ Clan

The Beggars’ Clan timmert alweer 5 jaar serieus aan de weg. De Clan speelt Ierse Folkmuziek en brengen deze traditionele songs op een geheel eigen wijze. Op festivals, in kroegen, slaapkamers en ook op straat raakt het publiek enthousiast van deze muziek. Dat enthousiasme inspireerde The Beggars’ Clan tot een nieuwe uitdaging: het Theater! Het afgelopen jaar hebben de Beggars’ en het publiek hier al van mogen proeven. En dat smaakt naar meer.

In het seizoen 2018/2019 komt The Beggars’ Clan met de nieuwe theatershow: A Beggars’ view on Irish history! Hierin wordt samenwerkt met Whiskyteacher Henri Goossen en zijn geweten, Thijs Jeurissen. Zij nemen verschillende Ierse thema’s onder de loep met geruchtmakende weetjes en feiten. The Beggars’ Clan haakt aan met Ierse songs. Ballades waarin de Ierse geschiedenis met de eeuwenlange Engelse overheersing in Ierland, de hongersnood, drank en liefde worden bezongen. In deze show vol met humor, geschiedenis en sing-a- longs nemen zij het publiek mee naar het oude en lonken soms naar het huidige Ierland.

De Beggars zijn er klaar voor! Uw theater ook? Wanneer u meer informatie wilt over The Beggars’ Clan of de theatertour, neem dan contact met ons.