The Beggars’ Clan

Roadtrip through Ireland (Theatertour 2020/2021)

BAANBREKEND

Na het succes van de theatervoorstelling “a beggars view on Irish history” maakt The Beggars’ Clan zich op voor nieuwe theatertour. De nieuwe theatershow (2020-2021) van the Beggars’ Clan wordt baanbrekend! Het publiek bepaalt op de avond zelf de route van de ‘Roadtrip through Ireland!’ Geen show zal hetzelfde zijn. De band staat hiermee voor een uitdaging en gaat die graag aan!

DE ROADTRIP

Uiteraard laten ze het publiek niet onbeheerd achter. De reisleider neemt hen mee door het prachtige Ierland. We slaan samen linksaf en komen bij gedenkwaardige plaatsen waar ooit de zwaarste gevechten zijn gevoerd of we slaan rechtsaf en belanden in de kroeg……… U mag het zeggen! We gaan in gesprek met de locals. Zij weten en kennen het echte verhaal en delen dit graag met u. Dit gaat uiteraard gepaard met een enorme dosis humor en zelfspot waarbij muziek de verbindende factor is. Het wordt een avondvullend programma, voor jong en oud waarbij we iedereen aan boord houden en een rugzak vol verhalen meegeven naar huis!

Voor meer informatie over de theatershow seizoen 2020/2021 kunt u contact opnemen met Dr Rock of kijk op theater.beggarsclan.nl.

REACTIES “A BEGGARS VIEW ON IRISH HISTORY” THEATERTOUR

Beggars, het was geweldig jullie in huis te hebben. Feest voor al onze gasten, en voor ons! Dus… WIERKOMN! – Parkgebouw Rijssen.

“The Beggars Clan, voor mij een van de hoogtepunten van het seizoen” – Raymond, boeker theater het Punt

“The Beggars’ Clan was zaterdag fantastisch, we kijken terug op een zeer geslaagde avond. Beggars bedankt” – Theater Turf Vriezenveen.

Reacties van bezoekers:
“Ik kan terugzien op een geweldige avond. Heb genoten van de muziek, de show van Henry en ook de manier waarop alles aan elkaar gepraat werd. Kortom een geweldige en complete muziekavond”
“Het was een geweldige avond, prachtige songs, goede sfeer, stukje Ierse historie. Bedankt allemaal, echt genoten!”
“We vonden het fantastisch en kijken uit naar jullie nieuwe show! Nu eerst nagenieten met Seven drunken nights op de achtergrond. Bedankt voor de mooie avond Beggars.”