Van Gennep & de Haan is een duo dat zich beweegt in de Soul-, Blues- en Jazzhoek. Hierin geven zij een eigen draai aan nummers van o.a. Ella Fitzgerald, Otis Redding, Nina Simone, Ray Charles en Amy Winehouse.

In dit duo neemt Marijke de Haan de taak als zangeres op zich en Derk Jan van Gennep begeleidt haar op gitaar. Marijke zingt al van kleins af aan. Grotendeels autodidactisch (met hier en daar een paar lessen) heeft zij haar stem gevonden in de muziekwereld. Haar ietwat hesige, soulvolle stem maakt de muziek van dit duo tot een intense maar toch ook relaxte ervaring.

Op zijn tiende begonnen met gitaarspelen is Derk Jan inmiddels al een beetje een ouwe rot in het vak aan het worden. Hij is in 2005 afgestudeerd op het Conservatorium. Hierin heeft hij zich voornamelijk op de Jazz gestort. Momenteel speelt hij naast dit duo ook basgitaar in Traci’s Lords en gitaar in LT and the Windrunk Patrolmen. Van Gennep & de Haan neemt je mee op reis in de Soul-, Blues- en Jazzwereld. Lekker laidback kun je genieten van de no- nonsense en pure sound.

 

So, sit back, have a drink and enjoy the ride!!